Bemutatkozunk

Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
about-group-03
KIK VAGYUNK MI?

Mi adjuk a tudást a karrieredhez!

student
Oktatóink szakértői az oktatott szakterületnek

Tanáraink több éves kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkeznek azokon a szakterületekben, amiket oktatnak. Biztos lehetsz benne, hogy naprakész piacképes tudást kapsz nálunk.

book
Naprakész tananyagok

Akár új munkahelyet keresel, akár az anyagi függetlenséget szeretnéd mielőbb elérni, biztos lehetsz benne, hogy tőlünk naprakész tudást fogsz kapni.

reward
Államilag elismert végzettség

A tanfolyamaink sikeres elvégzése után államilag elismert többnyelvű tanusítványt adunk, mellyel rendkívüli módon leegyszerűsödik itthon, vagy külföldön a munkavállalásod! Ha külföldön szeretnél munkát vállalni, az itt szerzett végzettséggel ez lehetővé válik számodra!

MIT KÍNÁLUNK NEKED

Hogy működik a TanuljLazán?

Válassz egy tanfolyamot

Böngészd át a kurzusainkat. Ha van az igényeidnek megfelelő tanfolyamunk, már kezdheted is! Ha nem találsz számodra érdekes témát, keress meg elérhetőségeinken, mert lehet, hogy már előkészületben van a téged érdeklő oktatásunk.

shape-07-02

Jelentkezz a képzésre

A képzéseink rugalmasan végezhetőek, így akár azonnal elkezdheted. Az online konzultációs alkalmakat igyekszünk a te időbeosztásodhoz igazítani.

Szuper! Kezdheted a tanulást!

Bárhonnan a saját tempódnak megfelelően tanulhatsz! Az új elsajátított tudással sokkal sikeresebb lehetsz, saját vállalkozást indíthatsz, akár külföldön is!

shape-04-07
mission-gallery-01
mission-gallery-02
mission-gallery-03
mission-gallery-04
KÜLDETÉSÜNK

Tanulj a szakmai és pénzügyi sikeredért!

Célunk, hogy az online oktatás új lehetőségeket teremtsen a tanulók számára a világ bármely pontján, és elősegítse az egész életen át tartó tanulást. Oktatásainkkal inspirálni és motiválni szeretnénk a diákokat, hogy folyamatosan fejlesszék képességeiket és megvalósítsák álmaikat.

ÉRTÉKEINK

A jövődet tesszük könnyebbé

  • Tanulóközpontú megközelítés: A tanulók igényeire összpontosítunk, és szolgáltatásainkat arra alapozzuk, hogy a diákok sikeresek legyenek az akadémiai és szakmai pályafutásukban.
  • Magas minőség: Minden szolgáltatásunkat magas minőségi színvonalon nyújtjuk, és a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk az online oktatásban.
  • Innováció: Elkötelezettek vagyunk az innováció iránt, és a lehető legjobb módszerekkel, eszközökkel és technológiákkal dolgozunk, hogy hatékonyan segítsük elő az online tanulást.
CSAPATUNK

Ismerd meg a tanárainkat

lakatost
Lakatos Tamás
IT szakértő, biztonsági szakértő
348357092_1919467145091273_673771486052219049_n
Erőss Erika
Masszázs oktató
Radó Róbert Tanfolyami oktató, tréner
Radó Róbert
Business Coach, Vezetői tanácsadó, Sales tréner, SEO oktató
shape-04-03
EREDMÉNYEINK

Tanulói eredmények

Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, és arra törekszünk, hogy kiemelkedő tanulási környezetet biztosítsunk.

Az emberek megszerették a tanulást velünk!

+90%

A hallgatóink  több mint 90%-a sikeresen elvégezte a vélasztott tanfolyamot

9/10

Tanulóink az az előzetesen elvártnál jobb tapasztalatokról számoltak be!

X